De Kelle Cigars & Spirits

Dé plek voor sigaar aficionados en fine spirit lovers

Quality is our luxury

Een sigaar roken is een unieke ervaring. Van zodra u de eerste trek neemt, vergeet u al uw zorgen en geniet u van het moment. U neemt een stapje terug, komt volledig tot rust en ervaart de verfijnde smaak van uw sigaar. Bij De Kelle Cigars bieden we u de perfecte omgeving voor deze ervaring.

We creëerden een plek – weg van het drukke leven – waar u al het nodige vindt om uw leven dat tikkeltje aangenamer te maken. Ontdek een exclusieve rum om te combineren met uw nieuw aangekochte sigaar. Of geniet van een aangenaam boek terwijl een Woodwick kaars gezellig knispert op de achtergrond.

Exclusieve sigaren

Laat u verrassen door ons uitgebreid aanbod aan longfiller sigaren van topkwaliteit. Alleen maar het beste uit Cuba, Nicaragua, de Dominicaanse Republiek en ver daarbuiten.

Sterke dranken

Vind de ideale fles om uw drankencollectie mee uit te breiden. Nancy en Christof staan u graag bij in uw zoektocht.

Boeken en tijdschriften

Verwen uzelf met een goed boek of een boeiend magazine. Bij ons vindt u allerlei literatuur uit het binnen- en buitenland.

Conceptwinkel

Op zoek naar de juiste rookaccessoires of een uniek geschenk? Bezoek onze conceptwinkel en laat u inspireren door ons aanbod.

Dit vertellen onze klanten

Spring binnen en
ontdek ons aanbod.

0