Sigarenspecialist en conceptwinkel

Over
De Kelle Cigars

De Kelle Cigars - Ontdek onze winkel in Overijse

1991

Nadine en Willy De Volder-Sterckx nemen krantenwinkel De Kelle over in het centrum van Overijse.

2002

Wegens toenemende gezondheidsproblemen besluiten Nadine en Willy de winkel over te laten aan hun zoon Christof.

Christof heeft een achtergrond in de hotelsector en drukt beetje bij beetje z’n eigen stempel op de winkel. De boeken- en stripcollectie groeit steeds meer en verheft de klassieke krantenwinkel tot stripspeciaalzaak.

2012

De digitale revolutie van de voorbije jaren maakt het moeilijk voor zowel uitgevers als krantenwinkels om de eindjes aan elkaar te knopen. Dankzij de specialisatie en de kwaliteit van De Kelle blijft de zaak gestaag groeien. Christof en zijn vrouw, Nancy, besluiten zelfs om uit te breiden en ruilen hun krantenwinkel in voor een groter pand op de Brusselsesteenweg in Overijse. Op deze nieuwe locatie krijgen Christof en Nancy de kans om een volledige conceptwinkel uit te werken.

De Kelle Cigars - Ontdek onze humidor in Overijse

De Kelle Cigars - Sigarenspecialist en conceptwinkel

Christof en Nancy presenteren u met trots De Kelle Cigars. Een conceptwinkel waar u naast de traditionele persartikelen ook kan genieten van een lekkere Illy-koffie en ondertussen uw ogen de kost kan geven. Verkiest u een niet-alledaags kookboek? Een spannende thriller? Of neemt u liever een kijkje naar onze collectie sterke dranken? De Kelle Cigars heeft voor elk wat wils.

Daarnaast krijgt de sigaar een prominente plaats in de winkel. In de walk-in humidor vindt u een uitgebreid assortiment handgerolde longfiller sigaren uit de hele wereld. Wilt u graag uw aangekochte exemplaar degusteren? Dat kan in onze smoking lounge terwijl u geniet van een drankje uit de loungebar.

Tenslotte beschikt De Kelle Cigars ook over een uitgebreid assortiment van luxe accessoires zoals geurkaarsen van Woodwick en geurlampen van Ashleigh & Burwood. Ideaal om uzelf of een geliefde mee te verrassen.

Spring eens binnen en
ontdek ons aanbod.

0